Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Vertrouwd op weg met de Pech Onderweg Service.

AVS Auto’s Oud-Beijerland stuurt u graag veilig en vertrouwd op weg. Met de wetenschap dat áls er iets gebeurt, zoals pech onderweg, u weer snel op pad kunt. 


Met de Pech Onderweg Service van https://pechonderwegservice.nl bent u in goede handen. AVS Auto’s biedt onze klanten deze service aan wanneer u uw voertuig voor periodiek onderhoud bij ons heeft ondergebracht of wanneer u via ons een auto aanschaft. 


De Pech Onderweg Service geldt voor auto’s met een Nederlands kenteken en een maximum gewicht van 3.500 kilogram. De auto moet APK gekeurd zijn en periodiek worden onderhouden bij AVS Auto’s Oud-Beijerland.  


Lees meer over de Pech Onderweg Service op https://pechonderwegservice.nl of neem een brochure mee vanaf de balie.

Heeft u vragen? Dan zitten we voor u klaar aan de balie of aan de telefoon 0186- 70 70 11.


 

De Pech Onderweg Service is een dienst aangeboden door AVS Auto's Oud-Beijerland in samenwerking met https://pechonderwegservice.nl.   Deze service zorgt ervoor dat u snel weer op weg kunt als u pech onderweg krijgt. Het is beschikbaar voor klanten die hun voertuig periodiek bij ons laten onderhouden of een auto via ons aanschaffen.

De Pech Onderweg Service geldt voor auto's met een Nederlands kenteken en een maximum gewicht van 3.500 kilogram. Daarnaast moet de auto APK-gekeurd zijn en periodiek worden onderhouden bij AVS Auto's Oud-Beijerland.

U komt in aanmerking voor de Pech Onderweg Service wanneer u uw voertuig periodiek bij AVS Auto's Oud-Beijerland laat onderhouden of een auto via ons aanschaft. Zorg ervoor dat uw voertuig APK-gekeurd is en voldoet aan de voorwaarden van maximaal 3.500 kilogram.

Meer informatie over de Pech Onderweg Service kunt u vinden op https://pechonderwegservice.nl. U kunt ook een brochure meenemen vanaf de balie bij AVS Auto's Oud-Beijerland of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0186-70 70 11.

Als u pech onderweg heeft, kunt u gebruikmaken van de Pech Onderweg Service. Zorg ervoor dat u het telefoonnummer en de contactinformatie bij de hand hebt. Voor verdere vragen of assistentie kunt u altijd contact opnemen met AVS Auto's Oud-Beijerland aan de balie of via 0186-70 70 11.

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website