Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Versnellingsbak

Kraakt het bij het schakelen? Schakelt uw versnellingsbak niet soepel? Schiet de versnelling los? Dan is er waarschijnlijk iets mis met uw versnellingsbak. Vaak zijn de synchromesh-ringen versleten. Reparatie kunt u daarom beter aan een expert overlaten.

Versnellingsbak reparatie of revisie

Wij van AVS Auto’s reviseren en repareren de versnellingsbakken in eigenhuis. Hierdoor kunnen we u een volledige garantie verlenen en zelf analyseren hoe de desbetreffende reparatie of revisie tot stand is gekomen. Versnellingsbakken voor revisie worden volledig uit elkaar gehaald en worden alle onderdelen grondig gereinigd. Daarna wordt elk onderdeel uitvoerig geïnspecteerd op eventueel slijtage. U kunt kiezen om de versnellingsbak te laten reviseren of te laten vervangen voor een 

gebruikte of nieuwe versnellingsbak. Hiervoor zullen wij de versnellingsbak demonteren, reviseren of vervangen en terug monteren in de auto, eventueel met een nieuwe koppelingsset indien u dat wenst. De kosten voor revisie of het vervangen van de versnellingsbak worden altijd vooraf in rekening gebracht. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare service en garantie tot en met 12 tot 24 maanden.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website