Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Showroom occasions AVS Auto's

Garantie

AVS Auto's is aangesloten BOVAG lid. Dit heeft voordelen voor u als koper. Ondanks grondige inspectie van onze occasions kan het voorkomen dat er zich na aankoop een gebrek voordoet. AVS Auto's staat uiteraard ook dan voor u klaar. Met ons Bovag lidmaatschap genieten zowel wij als u als klant van de bekende BOVAG Garantie*. 
 

*BOVAG Garantie (indien vermeld in de koopoverkeenkomst) houdt in dat occasions tot een bepaald aantal maanden na aankoop kosteloos worden hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De BOVAG garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren. 


 

Wat houdt BOVAG Garantie in?

Bij AVS Auto's Oud Beijerland krijgt u standaard 6 maanden BOVAG garantie op uw aankoop. Dit houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren.

Met het AVS Auto's afleverpakket van € 695,00 is het mogelijk de 6 maanden BOVAG Garantie uit te breiden naar 12 maanden BOVAG Garantie.

De BOVAG garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man uren. Meer weten? Stel ons hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze graag!

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website