Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Haal- en brengservice


Het is vervelend wanneer uw auto naar de garage moet en u niet in de gelegenheid bent deze daar zelf te brengen. Omdat AVS Auto's Oud Beijerland graag met u mee denkt en iedereen van dienst wil zijn, bieden wij u de haal- en brengservice* aan. 

*U kunt gebruik maken van de haal- en brengservice wanneer uw auto in onze werkplaats staat ingepland voor een een reparatie, schadereparatie, onderhoud of APK in combinatie met onderhoud. 

De haal- en brengservice geldt voor de gehele Hoeksche Waard en heeft de volgende voordelen.
 

Waarom gebruik maken van de haal- en brengservice 


Voordelen van de haal- en brengservice:


•  Geen onnodig tijdverlies,
•  U kunt gewoon doorwerken,
•  Een afspraak maakt u eenvoudig en snel online,
•  Geen wachttijden meer,
•  Wij nemen uw auto mee rond 07.30 uur en leveren de auto voor de deur af rond 18.00 uur.

Huurauto of leenfiets?

Bent u wél in de gelegenheid uw auto zelf bij ons te brengen, maar maakt u zich zorgen over vervoer in de tijd van de reparatie of het onderhoud? Wij hebben naast onze huurauto's ook onze leenfietsen. Zo komt u in de tijd dat uw auto in onze werkplaats staat toch van A naar B. 
 


Wanneer kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice?


Onze haal- en brengservice is alleen van toepassing wanneer u een afspraak maakt voor een reparatie, schadereparatie, onderhoud of APK in combinatie met onderhoud. 

Vul hieronder het formulier in voor het inplannen van een afspraak. Wilt u meer weten over onze haal- en brengservice? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. 

De haal- en brengservice van AVS Auto's Oud-Beijerland is een dienst waarbij wij uw auto bij u thuis of op uw werk ophalen en terugbrengen wanneer uw auto ingepland staat voor een reparatie, schadereparatie, onderhoud of APK in combinatie met onderhoud. Dit biedt u gemak en voorkomt onnodig tijdverlies.

De haal- en brengservice geldt voor de gehele Hoeksche Waard. Wij halen uw auto op rond 07.30 uur en leveren deze weer af bij u voor de deur rond 18.00 uur, zodat u geen last heeft van wachttijden en gewoon kunt doorwerken.

* De service geldt alleen wanneer uw voertuig is ingepland voor reparatie, schadereparatie, onderhoud of APK in combinatie met onderhoud.

U kunt gebruik maken van de haal- en brengservice door een afspraak te maken voor een reparatie, schadereparatie, onderhoud of APK in combinatie met onderhoud. U kunt eenvoudig en snel een afspraak maken via ons online formulier of door contact met ons op te nemen.

De voordelen van de haal- en brengservice zijn onder andere:

- Geen onnodig tijdverlies
- U kunt gewoon doorwerken
- Eenvoudig en snel een afspraak maken online
- Geen wachttijden meer
- Ophalen en terugbrengen van uw auto op een tijdstip dat voor u past

Als u zelf in de gelegenheid bent om uw auto bij ons te brengen, maar vervoer nodig heeft tijdens de reparatie of het onderhoud, bieden wij ook huurauto's en leenfietsen aan. Zo kunt u toch van A naar B terwijl uw auto in onze werkplaats staat.

Voor meer informatie over onze haal- en brengservice of om een afspraak in te plannen; neem contact met ons op via 0186- 70 70 11. Wij staan u graag te woord en helpen u verder.

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website