Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

N217 reclame AVS Auto's Oud Beijerland

Opvallen langs de weg, dat doen we graag!

1 maart 2024
Sinds kort hebben we een fijne samenwerking met
N217reclame.nl. Daarom zijn we te zien langs de N217, bij de rotonde Maasdam. 
Het is een groot bord en we vallen lekker op. Samen met andere Hoeksche Waardse ondernemers en dus lokaal gericht.

We komen om de 2 minuten in beeld, dus niet te hard rijden! We beloven alvast dat we de beelden flink zullen afwisselen zodat onze reclame goed blijft 'hangen'. 

Toch onze reclame gemist? Doet u de rotonde toch gewoon twee keer? 

Camper voor AVS Auto's Oud Beijerland

Het is weer lekker weer en dus tijd voor andere banden!

Dinsdag 19 maart 2024
Met dit prachtige lenteweer krijgen we allemaal weer de kriebels en gaan we massaal op stap. Een dagje weg, even toeren met de auto of een kleine mini vakantie. Logisch. Maar, met de komst van dit mooie weer betekent het ook dat u uw banden moet laten wisselen. Winterbanden presteren goed tot temperaturen van 7 graden of lager. De laatste dagen is en de komende periode wordt het warmer dan 7 graden en dus moeten de zomerbanden weer uit de kast! Zo heeft u altijd grip op de weg en voorkomt u onveilige situaties onderweg. Uw dagje weg of mini vakantie blijft zo een succes.

Lees meer over de voordelen van winterbanden en zomerbanden onder het kopje
'bandenservice'. 

En heeft u een camper staan die met dit zonnetje ook weer van stal wordt gehaald? Laat deze dan tijdig controleren met een onderhoudsbeurt. Dit voorkomt verrassingen opweg of tijdens uw vakantie. Pech onderweg is nooit fijn, maar zeker niet als u op vakantie gaat of bent! AVS Auto's Oud Beijerland staat ook voor onderhoud van uw camper voor u klaar!

Camper voor AVS Auto's

11.000 meer dan vorig jaar! 

Donderdag 4 april 2024
Het was ons al opgevallen. U ook? Er zijn meer campers en caravans op de weg dan vorig jaar. 11.000 meer om precies te zijn.
Dat betekent dat er ook meer vraag is naar onderhoud en apk aan campers. En waar kunt u daarvoor terecht? Niet elk autobedrijf heeft plaats om een camper op de brug te zetten of de werkplaats op te rijden. Logisch, want een camper is wel even een tikkeltje groter dan de gemiddelde auto. 

AVS Auto's Oud Beijerland is camper specialist van de Hoeksche Waard. Onze monteurs hebben de kennis en kunde van campers en bijbehorende technologie, en onze werkplaats is speciaal uitgerust voor de grotere bolides en rijdende vakantie accomodaties zoals campers en caravans.

Dus als de tijd weer rijp is, de campers worden afgestoft en worden ingeruimd met vakantiespullen, dan is het eindelijk zover! Een goede vakantie start zodoende stiekem een beetje bij ons. Want niemand heeft graag pech op vakantie of staat aan de kant van de weg ver vóór de vakantiebestemming.

Goed onderhoud is de start van een goede vakantie. Fijne vakantie! 

Lees hier het gehele artikel van NU.nl over de enorme toename van campers en caravans:

https://www.nu.nl/economie/6307589/recordaantal-caravans-en-campers-elfduizend-meer-dan-vorig-jaar.html?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F/a>
Morgen Internet - Zorgeloos website