Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Apk Autotechnicus AVS Auto's

APK

De Apk keuring is een jaarlijks terugkerende keuring die binnen Europa wettelijk verplicht is voor auto's ouder dan drie jaar. Het jaarlijks Apk keuren zorgt ervoor dat eventueel te vervangen en te repareren onderdelen worden opgemerkt. Hierdoor weet u zeker dat u na de Apk keuring weer een veilig voertuig heeft en de weg op mag.


 

Hoe gaat een Apk keuring?

Tijdens de algemene periodieke keuring (Apk keuring) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die op dat moment in Europa gelden. Bij AVS Auto's controleren we tijdens een apk keuring standaard de staat van uw autobanden, de schokdempers, de verlichting en de remmen.

Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze met een Apk keuring tijdig blootgelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de apk keuring ontvangt u een Apk keurings rapport waarin staat of uw auto apk is goedgekeurd.

Wordt uw voertuig niet Apk goedgekeurd? Wij geven u aan welke mankementen dienen te worden opgelost, zodat uw voertuig, na het oplossen van de mankementen, alsnog Apk goedgekeurd kan worden. Zonder geldend Apk keuringsbewijs mag u de weg niet op.

Het Apk keuren voorkomt zodoende dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Een Apk keuring mag enkel door een RDW erkend bedrijf zoals AVS Auto's in Oud-Beijerland worden uitgevoerd.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website