Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Bedrijfsimpressie

AVS Auto’s | Een autobedrijf waar u voor onderhoud terecht kunt!  

AVS Auto’s Bedrijfsimpressie |Een autobedrijf waar u terecht kunt voor elke soort en type model auto. Zo kan AVS garage dat gevestigd is in Oud Beijerland het best omschreven worden. Onze ervaren autotechnici werken dagelijks met de moderne diagnoseapparatuur om alle elektronische storingen te kunnen opsporen en repareren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw airco en (ruit)schade. AVS Auto’s is in 2008 opgestart door André Vuik, AVS staat dus voor André Vuik Service. Ook de initialen van de compagnon van André, Aart Velthoen komen terug in de naam van onze garage. De specialisten van AVS Auto’s hebben meer dan 20 jaar ervaring met verschillende automerken. 

Autobedrijf met haal- en brengservice

Bij AVS auto’s bent u verzekerd van uitstekende service. Het kan soms best lastig zijn om uw auto voor onderhoud van een reparatie weg te brengen. Daarom biedt AVS Auto’s u een haal- en brengservice aan. Alleen binnen de Hoeksche Waard.Na overleg halen we de auto bij u thuis op en leveren deze, uiteraard na reparatie, wanneer het u uitkomt. Een service waar we trots op zijn!

 

AVS Auto’s | Werkzaamheden en diensten

AVS garage Oud-Beijerland is een garage waar u terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en diensten

 

 

Daarnaast bieden wij ook verzekeringen en garantie pakketten voor uw auto. Zo komt u nooit voor financiële tegenvallers te staan!

 

 

AVS Auto’s | Garage Oud Beijerland | Autobedrijf

AVS Auto’s is gespecialiseerd in het onderhoud van merken als VW, Audi, Skoda, Seat en Ford. Ook voor andere merken kunt u terecht bij AVS autobedrijf in Oud Beijerland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in campers en caravans. AVS garage is dus een allround autobedrijf met verschillende specialisaties. Bekijk hier al onze auto’s in diverse prijsklassen. Neem contact met ons op om erachter te komen wat de opties zijn voor u!

AVS Autos voorkant bedrijfspand