Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

AVS Auto's heeft al jaren ervaring in autobranche

AVS Auto’s Oud-Beijerland Uw specialist in autotechniek!

Hij had al 15 jaar ervaring binnen de Ford-organisatie, voor hij voor zichzelf begon. André Vuik startte in het klein, maar moest al snel naar een groter pand voor zijn autobedrijf AVS, wat voor André Vuik Service staat. Dus bouwde de nu 42-jarige Vuik aan de Donkervoortlaan in Oud-Beijerland een garage met showroom van 500 vierkante meter op een 1200 vierkante meter groot terrein, zodat er ook rond het pand voldoende ruimte is. Hij begon er in 2012 alleen, had al gauw een stagiair over de vloer en groeide en groeide. Nu is ook Aart Velthoen bij het bedrijf gekomen; hij wordt in april compagnon en dus staat AVS dan net zo goed voor Aart Velthoen Service als voor André Vuik Service. AVS Auto’s Oud-Beijerland Uw specialist in autotechniek!

Onderhoud

,,Wij zijn er voor alle onderhoud aan de auto, ongeacht welk merk, type of model,” klinkt het in koor. En dat geldt ook voor campers en caravans. ,,Als het iets is met wielen, dan doen wij het,” zeggen de twee, die oude bekenden van elkaar zijn en vroeger nog bij elkaar op school zaten. AVS Auto’s is een full service Bovag-autobedrijf met ruim 22 jaar ervaring in de autobranche. AVS Auto’s is te vinden aan de Donkervoortlaan, op het bedrijventerrein De Hoogerwerf, naast het markante pand van Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid dat zijn entree heeft in een acht meter hoog, houten wijnvat. ,,We zijn van alle markten thuis en bieden een goede service tegen een scherpe prijs,” vertelt André.

 

Aart is gespecialiseerd in het onderhoud van merken als VW, Audi, Skoda en Seat en André in Ford en alle andere merken. ,,We werken op basis van vertrouwen en hebben klanten uit de hele Hoeksche Waard. Uiteraard hebben we, samen, een enorm stuk vakkennis in huis,” stelt André. Haal-en-brengservice en vervangend vervoer zijn sterke punten van AVS, voegt Aart daar aan toe.

 

Het duo heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het in de wereld van het auto-onderhoud zijn mannetje staat. ,,Het is nog nooit gebeurd dat we een probleem niet hebben kunnen oplossen; meestal zelf, soms met hulp van anderen. Geen storing is ons te gek. Als andere bedrijven er niet uit komen, zetten wij er onze tanden in,” verklaart André. En: ,,De enige manier om te overleven in de autobranche is er voor zorgen dat je iets kan wat anderen niet kunnen.”

Service

AVS levert complete service op alle mogelijke soorten reparaties. Zoals het controleren van de kwaliteit van de distributieriem en de eventuele vervanging, het verzorgen van schadetaxaties en het herstel daarvan, ruitreparaties en de vervanging, de montage van trekhaken op elk merk, kleine en grote onderhoudsbeurten, onderhoud en reparatie aan aircosystemen, apk-keuringen, het adviseren over de bandenkwaliteit en het vervangen daarvan en het uitlijnen van de auto. Auto-reiniging behoort ook tot het totale servicepakket en verzekeringen, financieringen, Pech-onderweg service en private-lease regelt AVS eveneens.

Chiptuning

Ook aan chiptuning, het softwarematig verbeteren van de motorprestaties, doet het Oud-beijerlandse autobedrijf, dat over zeer goed uitgeruste en ruime werkruimte beschikt, waar veel preventief onderhoud wordt gedaan en auto’s weer in topconditie worden gebracht. Dat gebeurt tot nog toe tot volle tevredenheid van de klant, want op internet zijn maar liefst 1040 reviews te vinden met een gemiddelde beoordeling van rond de 9.

 

Occasions

AVS Auto’s heeft ook een breed assortiment in occasions in ieder merk, type of model. Alle auto’s worden afgeleverd compleet met een onderhoudsbeurt en een apk-keuring. AVS is een erkend Bovag-lid en NAP-RDW erkend (Nationale autopas). Hierdoor gelden op alle reparaties en verkochte auto’s de Bovag-bepalingen.

Aart: ,,Door de kosten laag te houden, kunnen wij zeer scherpe en nette prijzen hanteren.”

Bron: Hoeksche waard exclusief maart 2016