Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Financiering en Verzekering

Wie is Bovemij Finance?
Bovemij Finance bemiddelt in financieringen en verzekeringen. Wij geven u snel een perfect op maat gesneden advies en vinden altijd de scherpste prijs. Mobiel blijven zonder zorgen is onze specialiteit.

Lenen: ja, maar dan wel verstandig
Bovemij Finance denkt goed na over passende mogelijkheden en zorgt voor een verstandig advies. De klant moet een lening namelijk wel kunnen betalen. Dán pas is een lening voor alle partijen een goede oplossing. Het klopt pas als de klant uiteindelijk met een tevreden gevoel de weg op gaat.

Verantwoord advies
De Wet op het Financieel Toezicht (WFT) stelt strenge eisen ter bescherming van de consument in het bemiddelen van financieringsproducten. Bovemij Finance zorgt ervoor dat het autobedrijf dat met ons samenwerkt aan deze eisen voldoet. Samen met ons zijn zij dan “WFT compliant”: het autobedrijf werkt dus in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving zoals die door de WFT is gesteld.

Ieder zijn expertise
Voor het autobedrijf is dit wel zo makkelijk. Alles rondom financieren en verzekeren nemen wij uit handen. Wij regelen alles op een betrouwbare en deskundige manier.

Intussen kan uw autobedrijf zich richten op dat waar zij goed in is: advies op het gebied van auto’s. Het resultaat voor de klant is optimaal: het beste autoadvies en het beste financieringsadvies samen zorgen voor een super deal.

Waarom financiering via Bovemij Finance?
Financieren is een vak apart en Bovemij Finance is hierin de expert. Als onafhankelijk dienstverlener bemiddelen wij voor de meeste financieringsmaatschappijen. Wij stellen de klant in staat om mobiel te blijven op een eenvoudige manier, en juridisch en ethisch verantwoord. Niet alleen op het moment van afsluiten, maar ook aan het einde van de financiering. Alles wordt snel, op een heldere wijze en onder één dak geregeld.

Voor het autobedrijf betekent dat een tevreden klant die terugkomt bij het autobedrijf dat hem of haar goed heeft geholpen. Bovemij Finance meet dan ook doorlopend haar klanttevredenheid.

 

 

Meer informatie
Voor meer informatie over onze financieringsproducten, of onze verzekeringen, neemt u contact op met een van onze medewerkers via (024) 366 56 50. Wij staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Of klik hier voor onze website.