Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Power flush spoelt en reinigt uw automaat

Power flush spoelt en reinigt uw automaat

Bij elke auto die veel wordt gebruikt, zal zich slijtage voor gaan doen. Dit geldt ook voor auto’s met een automatische versnellingsbak.

De fabrikant en dealer zullen het wellicht ontkennen, maar ook bij een automatische versnellingsbak zal de automaatolie na een bepaalde periode vervuild raken. Hierdoor zullen ook de oliekanalen en lamellen vervuild raken. Indien u de automaat niet op tijd laat spoelen bestaat de kans dat de automaatbak volledig vernieuwd, gereviseerd of gerepareerd moet worden.

Dit soort werkzaamheden kunnen tot in de honderden euro’s gaan lopen.

Wilt u deze hoge kosten voorkomen?

Dan is het belangrijk om uw auto op tijd door ons te laten spoelen en reinigen met behulp van de Power Flush.

Power flush

Wist u dat maar liefst 90% van de schakelklachten wordt veroorzaakt door vervuiling? Geef uw automatische transmissie daarom een Powerflush behandeling.

Onze methode van spoelen en reinigen is een geavanceerde manier om de automaatbak, het stuurhuis en het motorblok volledig te reinigen. Ook is deze methode geschikt om airco systemen schoon te maken.

Het spoelen van de onderdelen, ook wel Flushen genoemd, doen wij met de multifunctionele Power Flush spoelmachine.

Het reinigen van de automaat gebeurt door een vloeistof in combinatie met een hoogwaardig reinigingsmiddel door de auto-onderdelen te pompen. Door deze manier van schoonmaken worden alle verontreinigingen en achtergebleven vuil uit het systeem weggespoeld. Het afvalwater wordt vervolgens opgevangen en alle olie is volledig ververst.

Meer informatie | Afspraak maken

Heeft uw auto de laatste tijd moeilijkheden met optrekken, geeft het storingen of ruikt u een nare geur?

Dan is het verstandig om uw auto te laten controleren door een expert. Al deze kleine klachten kunnen op een voordelige manier verholpen worden door het automaat spoelen toe te passen. Wie langer doorrijdt met deze storingen, zal uiteindelijk flink duurder uit zijn. Bij ons kunt u altijd terecht om één of meerdere onderdelen van uw auto te laten spoelen en reinigen met onze Power Flush.

Wij helpen u graag weer tevreden de weg op!