Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Automaat spoelen en reinigen

Automatische Versnellingsbak spoelen, CVT, DSG, Powershift Spoelen, Automaat reinigen, automaat spoelen, Oliefilter verversen en Olie vervangen.

Automaat olie vervangen, verversen en conditioneren: Daar waar een auto op reguliere basis nieuwe motorolie krijgt is het pas sinds kort mogelijk om ook bij een automaat de olie volledig en op een goede manier te vervangen. Met onze spoelmachine vervangen wij snel en volledig de oude olie vóór er problemen zijn. Dit is een verstandige preventieve behandeling. Wij adviseren elke 90.000 kilometer preventief de olie en het bijbehorende oliefilter te vervangen. Bij CVT en DSG automaten adviseren wij om de olie elke 60.000 kilometer te verversen en het oliefilter te vervangen. De automaat spoelen is een veilige en goede manier om de auto te onderhouden.

 

Dit vervangen van de olie en het oliefilter betekent dus dat wij het complete systeem verversen. Hier vallen dus ook de koppelomvormer, de leidingen en de oliekoelers onder. Bij normale verversing wordt maar 1/3 van de olie afgetapt om vervolgens die 1/3 weer bij te vullen. Bij het verversen voegen we een conditioner toe die de smerende eigenschappen heeft en de werking van de automaatbak verbetert.

Bel of mail voor onze tarieven.

 

automaat spoelen

 

Automaat spoelen, Reinigen, verversen en conditioneren:

Het reinigen van de versnellingsbak met onze machine garandeert een veilige reiniging. We verwijderen verklevingen en vuil dat zich in de loop der kilometers heeft opgehoopt. Bij de reiniging wordt een speciaal reinigingsmiddel gebruikt. U heeft na deze behandeling een versnellingsbak die veel beter, stiller en soepeler reageert dan dat hij deed voor de behandeling. Veel mensen realiseren zich helaas niet dat een groot deel van de energie verloren gaat wanneer een versnellingsbak vervuild is. De schone versnellingsbak zal uiteindelijk minder brandstof verbruiken. Het automaat spoelen is dus echt een proces met resultaat!

De werking van onze automaat spoelmachine:

Voor het spoelen van de automaat maken wij gebruik van een multifunctionele spoelmachine. Deze spoelmachine kan de automaat spoelen door gebruik te maken van reinigingsvloeistoffen die speciaal zijn ontwikkeld om de automaat te reinigen en te beschermen. De reiniging met deze spoelmachine is erg efficiënt en de olie wordt dus voor 100% ververst.

 

Veel andere machines zijn ontwikkeld zonder rekening te houden met de eigenschappen van een reinigingsproduct. Hierdoor weet u nooit of de automaat wel goed genoeg wordt gereinigd. De machine die wij gebruiken heeft dit wel en is daarom de beste oplossing voor het spoelen van de automaat. Dat levert een perfect resultaat! Wanneer laat u uw automaat spoelen?

AVS auto’s

Voor de beste en meest grondige automaat reiniging kunt u terecht bij AVS auto’s. Elke automatische versnellingsbak kunnen wij voor u reinigen. Plan snel een afspraak in!

 

Afspraak maken

auto accu
auto reparatie
mercedes
auto apparaat power