Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

powerflush AVS Auto's

Powerflush

Bij elke auto die veel wordt gebruikt, zal zich slijtage voor gaan doen. Dit geldt ook voor auto’s met een automatische versnellingsbak. Bij de versnellingsbak van een automaat zal de automaatolie na een bepaalde periode vervuild raken. Wanneer u deze vervuiling niet geregeld aanpakt, zal de automaat verder vervuilen, schade oplopen en defecten vertonen.

De werkzaamheden om deze schade en defecten te verhelpen kunnen tot in de honderden euro’s oplopen. U wilt deze hoge kosten uiteraard voorkomen. Daarom is het belangrijk om uw auto op tijd door ons te laten automaat spoelen en reinigen met behulp van de Power Flush Methode. 

Power flush spoelt en reinigt uw automaat

Wist u dat maar liefst 90% van de schakelklachten wordt veroorzaakt door vervuiling aan de automatische versnellingsbak? Geef uw automatische transmissie daarom een Powerflush behandeling. Onze methode van spoelen en reinigen is een geavanceerde manier om de automaatbak volledig te reinigen. Het spoelen van de onderdelen, ook wel Flushen genoemd, doen wij met de multifunctionele Power Flush spoelmachine.

Het automaat spoelen gebeurt door een vloeistof in combinatie met een hoogwaardig reinigingsmiddel door de auto onderdelen te pompen. Door deze manier van schoonmaken worden alle verontreinigingen en achtergebleven vuil uit het automaat systeem weggespoeld. De afgewerkte olie wordt vervolgens opgevangen en alle olie is volledig ververst.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website