Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Autobanden merken en service

Bij AVS Auto’s monteren en balanceren wij uw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. De profieldiepte van uw banden is van groot belang voor een goede grip op de weg. Onze monteurs zorgen ervoor dat u veilig de weg op kan, in alle weersomstandigheden. Bij AVS Auto’s vindt u een breed assortiment autobandenmerken. U heeft volop keuze in zomerbanden, all -seasons banden en winterbanden. U heeft keuze uit verschillende merken zoals Michelin, Continental, Vredestein, Goodyear en nog veel meer. Ook heeft AVS Auto’s betaalbare budgetbanden. In combinatie met de lage prijzen voor montage heeft u altijd een uitstekende deal. Prijsopgave, levertijden en montage vooraf contact opnemen met een van de medewerkers van AVS Auto’s.

Uitlijnen en balanceren

AVS Auto’s zorgt voor het uitstekend uitlijnen van uw auto en balanceren van uw banden. Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verlagen van onderstellen, monteren van luchtvering systemen en hulpveersystemen.

 

Autobanden

Banden wisselen  Zomer / Winterbanden / Opslag

Het profiel van een winterband is anders dan die van een zomerband. Een zomerband heeft bijvoorbeeld minder grip op een nat wegdek, dit in tegenstelling tot een winterband. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen. Zorg dat u elk seizoen de juiste banden onder uw auto heeft. Wanneer u niet veel kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn 4-seizoenenbanden dé ideale optie.

– Zomer-winterbanden compleet set banden / velgen per wissel  €25,00 incl.*
– Zomer-winterbanden compleet set  losse banden  per wissel  €65,00 incl.**
– Zomer-winterbanden opslag per half jaar inclusief verzekering tegen brand en diefstal €15,00 incl.

*/** Inleren van TPMS Bandenspanning-sensoren via de EOBD Tester per voertuig €29.50 incl. Eventuele extra of nieuwe TPMS Bandenspanning-sensoren vanaf €50.00 per stuk.
Wissel van banden met sensoren geschiedt op risico van klant. Prijzen zijn inclusief BTW.
**Hierbij is inbegrepen: wisselen, opslag, demontage, balanceren en montage.

Afspraak maken

Autobanden | Banden nodig voor uw auto? Wij bieden u scherpe prijzen en een snelle montage. AVS Auto’s is gespecialiseerd in autobanden van merken als VW, Audi, Skoda, Seat en Ford. Ook voor andere merken kunt u terecht bij autobedrijf AVS Auto’s in Oud Beijerland. Wilt u weten wat de beste winterband is of welke autobanden het beste zijn voor uw situatie, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Zo heeft u direct advies op maat.

 

Afspraak maken