Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Airco well®

Airco well® = Gezonde lucht in de auto

Het aircosysteem in uw auto houdt u fris in de zomer, warm in de winter en uw ruiten vrij van condens. De lucht die uit uw airco komt wordt aangezogen van buiten. Daarmee worden ook partikels als stof, pollen, bacteriën en andere ongewenste zaken meegezogen. Gelukkig vangen de ingebouwde interieurfilters veel op, die vervangen we dan ook bij iedere onderhoudsbeurt.

Maar wist u dat u ruim 400 liter lucht inademt als u één uur met uw auto onderweg bent?

Elke liter lucht kan tot 20.000 partikels zoals fijn stof, allergenen, pollen, schimmels, virussen bevatten? Een autoritje van 2 uur staat dus gelijk aan 800 liter lucht of 16 miljoen partikels per persoon…….

Wat veelal wordt vergeten is dat dit vuil zich ook nestelt in de verdamper, filterbehuizing en luchtkanalen. Dit veroorzaakt op den duur schimmelvorming waardoor bacteriën en schimmelsporen in het interieur van uw auto terecht komen. Het gevolg hiervan is een verminderde luchtkwaliteit in het interieur en soms zelf nare geurtjes.

Om vervelende gevolgen voor uw gezondheid en die van uw passagiers te voorkomen adviseren wij u om minstens éénmaal per jaar uw aircosysteem volgens de airco well ® reinigingsmethode te laten behandelen.

auto engine

Uw voordelen: 

Zeer efficiënte hygiënewerking tegen schimmels, bacteriën en micro-organismen.

Een milde formule die milieu- en gezondheidsvriendelijk is.

Geen allergene kleur- en geurstoffen.

Sinds vele jaren een internationaal beproefde methode.

Geteste materiaalcompatibiliteit in samenwerking met de fabrikanten van aircosystemen.

Onafhankelijk getest door de GUI (Gesellschaft für Umwelt- und Innenraumanalytik)

Testwinnaar in een onderzoek van de DAAB (Deutsche Allergie und Asthma Bund)

 

Hoe werkt de behandeling? 

Fysieke vervuiling vraagt om een fysieke aanpak. Verdampingssystemen, ozon generatoren of geursprays hebben daar geen enkel geen effect op. airco well® daarentegen werkt met het “Splash Effect”; speciale vloeistoffen weken het vuil los en spoelen dit onder hoge druk weg.  Kijk daarvoor eens op https://youtu.be/fuBYegTxZXo

 

Wat kost gezonde lucht in mijn auto?

– airco well®-standaard: Minimaal 1 x per jaar aanbevolen > Voor de specialistische reiniging van de filterbehuizing en aangrenzende luchtkanalen betaald u bij ons in combinatie met een filterwissel €39,00 incl. arbeidsloon en b.t.w. (excl. filter)

– airco well®-intensief: Minimaal 1 x per twee jaar aanbevolen > Voor de specialistische reiniging van de verdamper, filterbehuizing en aangrenzende luchtkanalen betaald u bij ons in combinatie met een filterwissel €89,00 incl. arbeidsloon en b.t.w. (excl. filter)

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het reinigen van uw airco systeem en/of airco well®? Neemt u dan contact op met onze werkplaats.

Wilt u meer weten over de producten van airco well®, kijk dan op https://www.aircowell.com/nl-nl