Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Kiezen uit verschillende occasions

Wilt U een nieuwe auto kopen, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens bij onze occasions. Wij beschikken over een groot aantal auto’s in verschillende prijsklassen. Of het nu gaat om een goedkopere of duurdere auto, wij hebben ze er allemaal tussen staan.

Bezoek onze pagina eens om te kijken of er een auto tussen staat die aan uw wensen voldoet. Wij beschikken over een verschillend aantal merken waaronder: Audi, BMW en Volkswagen. Het assortiment in auto’s wisselt snel, aarzel dus niet en neem snel een kijkje.

Voordelen van een occasion

Veel mensen kiezen ervoor om naar occasions te kijken op het moment dat ze een nieuwe auto willen. De grootste reden is voornamelijk de prijs. Een nieuwe auto kost nu eenmaal meer dan een tweedehandsauto.

Het kopen van een occasion is ook een stukje gemak. Als je een nieuwe auto koopt, dan moet U vaak nog een lange periode wachten en kunt U niet meteen weg rijden. De gekozen auto met bijbehorende opties moet nog gefabriceerd worden, waardoor er een aantal weken overheen gaan tot de levering. Bij een occasion is het een kwestie van het maken van een proefrit. Mocht de auto bevallen, dan kunt U er vrijwel direct mee wegrijden.

Onderhoud is goedkoper

Een occasion scheelt niet alleen direct in de aanschafprijs, maar ook zijn over het algemeen de onderdelen een stuk goedkoper. Bij een nieuwe auto zijn er vaak meer specifieke onderdelen nodig, die een stuk duurder zijn qua prijs.

Garantie bij AVS

Mocht u een occasion kopen bij AVS auto’s, dan kunt u kiezen voor bepaalde garantiepakketten. Er zijn drie verschillende soorten garantiepakketten waar u uit kunt kiezen, voor elk een andere prijs. Zo geniet u van een aantal voordelen bij de aankoop van een andere auto.