Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Garage Oud Beijerland | AVS Auto’s

Autobedrijf AVS Auto’s is een professionele autogarage in Oud Beijerland. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een APK keuring, auto reparatie of onderhoudsbeurt verkopen wij ook occasions van diverse merken. Goede service, scherpe tarieven en betrouwbaar. Bij AVS Auto’s beschikken we over een mooie en ruime werkplek. Hierdoor kunnen wij service gerichter en sneller werken. Voor al uw autozaken helpen wij u graag.

 

Voorkant logo

 

 

Diensten – onderhoud en reparatie

AVS Auto’s is RDW erkend, hiermee heeft u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij ons in goede handen is. Onze deskundige monteurs kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Bij autobedrijf AVS Auto’s draait het om uw auto. Wij denken met u mee en adviseren op vrijwel alle zaken met betrekking tot auto’s. Bij ons kunt u terecht voor uw complete auto onderhoud. APK, autobanden, schadereparatie, poetswerk, uitlijnen, airco’s, VAG-tuning, EGR, DSG-tuning, roetfilter, inlaat reinigen en nog veel meer. Bekijk alle overige diensten op onze website.

 

Auto onderdelen hoeven niet altijd vervangen te worden, vaak is reviseren ook een goede en voordelige uitkomst. Door op tijd auto onderhoud te laten verrichten voorkomt u pech, onveilige situatie en dure reparaties. Bij AVS auto’s kunt u te allen tijde terecht voor auto onderhoud. U ontvangt van tevoren altijd een duidelijke prijsopgaaf. Bij ons kunt u rekenen op transparante offertes. Wij denken met u mee zodat u vervolgens met een gerust hart de weg weer op kunt.

 

 

autogarage

 

 

Meer informatie

Garage Oud Beijerland | AVS Auto’s is gespecialiseerd in het onderhoud van merken als VW, Audi, Skoda, Seat en Ford. Ook voor andere merken kunt u terecht bij AVS autobedrijf in Oud Beijerland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in campers en caravans. AVS Auto’s garage is dus een allround autobedrijf – garage Oud Beijerland – met verschillende specialisaties. AVS Auto’s in Oud Beijerland is een universeel garagebedrijf en tevens een tweedehands autodealer voor verschillende automerken. Bekijk hier al onze auto’s in diverse prijsklassen. Neem contact met ons op om erachter te komen wat de opties zijn voor u!

 

 

Afspraak maken