Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

DSG koppeling vervangen

De automatische dubbele versnellingsbak, de direktschaltgetriebe of de DSG koppeling is een veel gebruikte versnellingsbak. Ononderbroken, snelle schakelingen zorgen voor een comfortabele rijbeleving. Het schakelen is nauwelijks merkbaar en erg soepel. De DSG-versnellingsbak wordt gebruikt in modellen van de Volkswagen groep. De verwachting is dat de DSG steeds populairder gaat worden. Toch moet elke versnellingsbak onderhouden worden. Voor de DSG koppeling vervangen bent u bij AVS auto’s aan het juiste adres!

De beste automaat van dit moment

De DSG wordt door veel mensen de beste automaat van dit moment genoemd. Maar er kunnen toch problemen ontstaan bij deze versnellingsbak. Problemen zoals hinderlijke trillingen, schokken, uit de versnelling schieten, vreemde geluiden of onprettige, harde schakelovergangen. Zonde van een versnellingsbak die zo soepel hoort te schakelen! Een slecht functionerende bak kan erg vervelend zijn, en behoorlijk wat frustratie opwekken. De oorzaak van de DSG-problemen ligt vaak in de koppeling. Het betreft dan vaak een versleten koppeling. Als de koppeling versleten is kan dat erg vervelend rijden. Rijd daarom niet te lang door wanneer de eerste tekenen zich voordoen van een versleten DSG. Kom langs bij AVS Auto’s om uw DSG koppeling te vervangen!

DSG koppeling vervangen

Bij AVS auto’s kunnen wij de DSG koppeling vervangen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw DSG versnellingsbak weer schakelt zoals hij zou moeten schakelen: soepel en snel. De rijervaring van uw auto wordt weer zoals deze bedoeld is! Bij AVS auto’s voeren wij alle werkzaamheden uit die te maken hebben met de DSG-versnellingsbak:

  • DSG onderhoud
  • DSG koppeling vervangen
  • DSG software updates
  • DSG versnellingsbak revisie
  • Installeren van volledig nieuwe DSG versnellingsbak

 

Maak snel een afspraak bij ons en we zorgen ervoor dat uw DSG versnellingsbak weer voldoet aan al uw verwachtingen. Geen trillingen, schokken en nare versnellingsovergangen meer maar gewoon een goede versnellingsbak!

AVS auto’s, uw autobedrijf!

AVS auto’s is een Bovag autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij doen alles wat met auto’s te maken heeft. Voor reparaties, aanschaf van occasions, onderhoudsbeurten, APK keuringen, reinigingen of herstelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Afspraak maken

onderdelen
auto reparatie
auto aandrijving
auto onderdeel
auto onderdelen