Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

DSG Onderhoud

DSG: De beste automaat van dit moment

De DSG wordt door veel mensen de beste automaat van dit moment genoemd. Maar er kunnen toch problemen ontstaan bij deze versnellingsbak. Problemen zoals hinderlijke trillingen, schokken, uit de versnelling schieten, vreemde geluiden of onprettige, harde schakelovergangen.

Zonde van een versnellingsbak die zo soepel hoort te schakelen! Een slecht functionerende bak kan erg vervelend zijn, en behoorlijk wat frustratie opwekken. De oorzaak van de DSG-problemen ligt vaak in de koppeling.

Het betreft dan vaak een versleten koppeling. Als de koppeling versleten is kan dat erg vervelend rijden. Rijd daarom niet te lang door wanneer de eerste tekenen zich voordoen van een versleten DSG.

Kom langs bij AVS Auto’s om uw DSG koppeling te vervangen!

DSG onderhoud

Bij AVS auto’s vervangen wij de DSG koppeling.

Wij zorgen ervoor dat uw DSG versnellingsbak weer schakelt zoals hij zou moeten schakelen: soepel en snel. De rijervaring van uw auto wordt weer zoals deze bedoeld is! Bij AVS auto’s voeren wij alle werkzaamheden uit die te maken hebben met de DSG-versnellingsbak:

  • DSG onderhoud
  • DSG koppeling vervangen
  • DSG software updates
  • DSG versnellingsbak revisie
  • Installeren van volledig nieuwe DSG versnellingsbak

Maak snel een afspraak bij ons en we zorgen ervoor dat uw DSG versnellingsbak weer voldoet aan al uw verwachtingen. Geen trillingen, schokken en nare versnellingsovergangen meer maar gewoon een goede versnellingsbak!

AVS auto’s, uw autobedrijf!

AVS auto’s is een Bovag autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij doen alles wat met auto’s te maken heeft. Voor reparaties, aanschaf van occasions, onderhoudsbeurten, APK keuringen, reinigingen of herstelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres!