Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Citroën

Merkt u dat uw Citroën niet optimaal presteert of wilt u er gewoon graag meer vermogen aan toevoegen? Geef dan het rijden in uw Citroën een totaal andere beleving door uw auto te laten chiptunen. Chiptuning van uw Citroën is precies waar u naar opzoek bent. Maar wat houdt chiptuning precies in? We leggen het graag even uit!

Wat houdt chiptunen in?

Iedere moderne automotor beschikt over een speciaal soort software dat als besturingssysteem van de motor werkt. Deze software wordt ook wel ECU (Electronic Control Unit) genoemd. De fabrikant van uw auto stelt de waarden van de ECU gestandaardiseerd in. Door de waarden in het besturingssysteem door en specialist geheel op maat in te laten stellen, kunt u de prestaties van uw auto sterk verbeteren. Door de waarden nauwkeurig in te stellen kunt u niet alleen de prestaties van uw Citroën laten verbeteren ook zult u merken dat het rijdcomfort aanzienlijk is toegenomen.

Chiptuning Citroën | AVS Auto’s

AVS Auto’s is gespecialiseerd in het chiptunen van alle bekende automerken. Ook hebben wij veel ervaring in de chiptuning van uw Citroën. Samen bekijken we wat voor u de beste instellingen zijn en komen we tot een geheel op maat gemaakte afstelling. Door gebruik te maken van onze expertise bent u ervan gegarandeerd dat het chiptunen van uw Citroën veilig en betrouwbaar gebeurt. Samen zorgen we ervoor dat we het maximale uit uw auto halen.

Voordelen van chiptuning

Direct na het chiptunen van uw Citroën zult u het verschil voelen. Uw auto reageert beter en hoeft u minder te schakelen. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel. Ook het vermogen van de auto is sterk verbetert. Hierdoor trekt uw Citroën niet alleen eenvoudiger op ook uw hele rijdcomfort zult u als prettiger ervaren. Daarnaast wordt het rijden in u Citroën ook duurzamer omdat het brandstofverbruik een stuk economischer is. Al met al genoeg redenen om uw Citroën te laten chiptunen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het chiptunen van uw Citroën of wilt u direct een afspraak bij ons maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.