Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

BMW

Heeft u het idee dat uw BMW niet optimaal presteert en wilt u daarom de prestaties van uw auto zichtbaar verbeteren? Dan kan chiptuning van uw BMW het antwoord zijn dat u zoekt. Bent u niet bekend met chiptuning van uw auto? Wij leggen het graag aan u uit!

Wat houdt chiptuning in?

Door middel van chiptuning kunt u de motor van uw auto heel nauwkeurig optimaal af laten stellen. Dit zorgt voor betere prestaties van uw motor en verhoogt uw rijdcomfort tijdens het rijden. Tegenwoordig bevat iedere motor een bepaald soort computer dat u als besturingssysteem van de motor kunt zien. Dit besturingssysteem wordt door de fabrikant bij iedere BMW standaard op bepaalde waarden ingesteld. Door deze waarden geheel op maat opnieuw in te stellen kunnen wij de prestaties van uw BMW verbeteren.

Chiptuning BMW | AVS Auto’s

­AVS Auto’s heeft veel ervaring opgebouwd als het aankomt op chiptuning. Dit doen we voor vrijwel alle bekende automerken. Ook zijn we gespecialiseerd in de chiptuning van uw BMW. Onze specialisten stellen uw motormanagementsoftware geheel op maat aan. Hierbij kijken we naar uw wensen en behoeften en adviseren wij u wanneer wij denken dat dit nodig is. Door uw BMW bij AVS Auto’s te chiptunen bent u er van gegarandeerd dat dit veilig en betrouwbaar gebeurt. Samen halen wij het maximale uit uw BMW.

Enkele voordelen van chiptunen

Het chiptunen van uw BMW brengt veel voordelen met zich mee. Want niet alleen de prestaties van uw BMW zullen sterk verbeteren. Ook uw algehele rijdcomfort zult u als zeer prettig gaan ervaren. Dit komt omdat uw BMW beter zal reageren op uw gaspedaal en omdat u na de chiptuning van uw BMW minder zult hoeven schakelen. Echter biedt chiptuning nog meer voordelen. Uw brandstofverbruik en de verbranding zal na het chiptunen namelijk een stuk economischer zijn. Kortom, u stapt weer met een grote glimlach in uw BMW.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over chiptuning van uw BMW of wilt u direct een afspraak bij ons maken? Neem dan gerust contact met ons op.