Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Alfa Romeo

Wilt u meer vermogen toevoegen aan uw Alfa Romeo of wilt u gewoon de algehele prestaties van uw auto verbeteren? Dan is chiptuning van uw Alfa Romeo wellicht de oplossing voor u. Maar wat houdt chiptuning van uw Alfa Romeo nou eigenlijk in? We leggen het u graag uit.

Wat is chiptuning?

Kort samengevat is chiptuning het preciezer afstellen van de motor voor betere prestaties en rijdcomfort. De motor van uw auto bevat tegenwoordig een computer ook wel ECU (Electronic Control Unit) genoemd. Deze computer wordt gezien als het brein van de motor en stuurt de motor door middel van verschillende waarden aan. Uw autofabrikant heeft de instelling standaard op bepaalde waarden ingesteld. Door deze instellingen geheel op maat voor u aan te passen verbeteren we de prestaties van uw Alfa Romeo.

Chiptuning Alfa Romeo | AVS Auto’s

Bij AVS Auto’s zijn we gespecialiseerd in de chiptuning van veel verschillende automerken. Ook voor het chiptunen van uw Alfa Romeo bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de chiptuning van uw Alfa Romeo passen we heel precies de motormanagementsoftware aan op basis van uw wensen en behoeften. Door de jarenlange kennis en ervaring van onze specialisten, kunt u op een veilige maar vooral ook betrouwbare manier het maximale uit uw Alfa Romeo halen.

De voordelen van chiptuning

Door uw Alfa Romeo door ons te laten chiptunen zult u grote voordelen ervaren tijdens het rijden. Niet alleen verbeteren we de prestaties van uw auto ook zal het algehele rijdcomfort zichtbaar toenemen. Omdat uw Alfa Romeo beter zal reageren op het gaspedaal en omdat u nu minder hoeft te schakelen, stapt u met veel plezier in uw Alfa Romeo. Maar niet alleen daarom zult u meer gebruik willen maken van uw auto, ook het brandstofverbruik en de verbranding zal na de chiptuning van uw Alfa Romeo duurzamer en voordeliger zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over chiptuning van uw Alfa Romeo of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.