Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Chiptuning bij AVS Auto’s

Aan het juiste adres voor
chiptuning van uw auto

Uw auto naar een hoger niveau

Wij zijn gespecialiseerd in chiptuning voor alle VAG modellen. Onder chiptuning wordt verstaan het optimaliseren van de motor en het aanpassen van de software waardoor meer vermogen en koppel wordt gegenereerd. Bij AVS Auto's in Oud-Beijerland helpen we u graag.

Sub Page Listing Image

Direct offerte

Wilt u meer informatie met betrekking tot chiptuning of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U krijgt binnen 24 uur antwoord op uw vragen en/of een geheel vrijblijvende offerte.

Lees meer

DSG Tuning

Indien u uw motor en DSG beide wilt optimaliseren, doe dit dan in combinatie. Uw auto reageert veel beter als beide op elkaar afgestemd zijn.

Lees meer

EGR

Speciaal voor de TDI motoren van VAG hebben wij een startcorrectie ontwikkeld. Met deze modificatie slaan de TDI motoren een stuk sneller aan bij starten met een warme motor.

Lees meer

Multitronic tuning

Onze Multitronic software aanpassingen zorgen ervoor dat beide standen veel mooier op het motorkarakteristiek aansluiten.

Lees meer

Roetfilter

Wij kunnen er voor zorgen dat zowel het regeneratieproces, als de storingen die het verwijderen van het roetfilter en zijn sensoren opleveren, verholpen worden.

Lees meer

Werkwijze

Na de diagnose van de auto wordt er een laptop aangesloten op de diagnose (OBD) poort. Vervolgens wordt eerst de software uitgelezen om onder andere te controleren welke software in de computer aanwezig is.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website