Vragen? Bel ons gerust op 0186-707011

Autodealer Oud Beijerland | AVS Auto’s

Uw tweedehands occasion autodealer. Autobedrijf AVS Auto’s in Oud Beijerland is een universeel garagebedrijf en tevens een tweedehands autodealer voor verschillende automerken. Passie voor het vak en alles met betrekking tot auto’s. Wij veranderen mee met de markt en spelen in op ontwikkelingen. Bij ons staat een professionele werkwijze en goede kennis voorop. Korte lijnen en persoonlijk contact met als doel 100% klanttevredenheid. Met dit als uitgangspunt kunnen wij onze service voor een scherpe prijs aan u aanbieden. Ook bent u te allen tijde verzekerd dat uw auto bij ons in juiste handen is. Wanneer de tijd het toelaat, voeren we kleine, ad hoc reparaties direct voor u uit. Terwijl wij aan de slag gaan, geven we u uiteraard een lekkere kop koffie.

 

 

autodealer oud beijerland

 

 

AVS Auto’s autodealer – Oud Beijerland

Het aanbod van AVS Auto’s is divers. Zo hebben we vrijwel altijd een occasion die aan uw wensen en eisen voldoet. Wat we aan onze klanten zowel als autogarage als autobedrijf willen bieden is service; vakmanschap van de medewerkers, kwaliteit; brede selectie aan tweedehands occasions én uiteraard advies op maat.

 

Het complete aanbod is te zien op onze occasionpagina. U heeft bij ons keuze uit alle verschillende soorten auto’s en alle denkbare merken. Of u nu op zoek bent naar een compacte Fiat 500, een gezinsauto of een sportieve occasion, wij helpen u graag en weten precies wat we in huis hebben.

 

 

autobedrijf oud beijerland

 

 

Meer informatie

Autodealer Oud Beijerland | AVS Auto’s is een allround autobedrijf. Naast reparatie, onderhoud en verkoop kunt u bij ons ook terecht voor autoverzekeringen, auto financieringen en garantiepakketten. Gevestigd in Oud Beijerland hebben wij veel klanten uit de wijde omgeving. Bent u benieuwd welke auto bij uw situatie past? Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op. Dan weet u zeker of de auto nog beschikbaar is en kunnen wij deze voor u klaar zetten.

 

 

Afspraak maken